Ajaloolane ja publitsist Lauri Vahtre kirjutab, et suuremat osa Euroopast on tabanud enesehävitustung, mis on formuleeritud tuummõttes: Euroopa ja valge rass on kõigis maailma hädades süüdi, meie kultuur on vägivalla- ja orjastamiskultuur ja see peabki hävima, sest nii on õige.

"Seepärast on valgetest naistest lausa inetu lapsi sünnitada ja kui vähegi võimalik, tuleks selline keskkonna- ja inimsusvaenulik tegevus keelata. Ilma otsesõnu välja ütlemata avaldub enesehävitustung ja sellega kaasnev masohhistlik rõõm aga tuhandes pisiasjas, mis kõik teenivad sama eesmärki – lõhkuda kultuuri, põlustada selle norme, määrata unustusse selle kandvaid tekste ja katkestada põlvkondade vaheline side, et programmeerida noori juba enesehävitusideoloogia kaanonite kohaselt. Et programmeerida noori elama pensioni nimel ja surema õnnelikult kõrges eas, täie tervise juures, ilma järeltulijateta," kirjutab Vahtre.

Lauri Vahtre võrdleb Euroopa kultuuri hävitamist asteekide, maiade ja inkade saatusega ja lisab, et tegemist on kultuurimõrvaga, mida teostavad eurooplased ise.

Loe täispikkuses artiklit Eesti Päevalehest.

Foto: Jüri J. Dubov (Wikimedia Commons)

© Meie Kirik