4. veebruaril avaldas väljaanne Postimees Aimar Altosaare koostatud uudise «Juudi kogukonda šokeeris meeleavalduse korraldajate küünilisus». Uudises vahendatakse MTÜ Eesti Juudi Kogukond esinaise Alla Jakobsoni pahameelt selle üle, et apartheidirežiimi vastastel meeleavaldustel on kasutatud kollast kuusnurka kirjaga «Inimene».

«Ma ei tea, kas need inimesed elavad mingis teises ajatunnelis, aga kuidas saab tulla pähe mõte panna see kollane täht rinda? Ma tahaks näha neid inimesi, kes ei hooli teistest, näiteks nendest, kelle lapsed on heidetud lõkkesse!?» ütles Jakobson Postimehele.

«See on lubamatu. Ajaloolased, poliitikud või mõned teised, kelle pädevuses see on, võiksid seda öelda. Aga kuna kõik on vait, siis nagu oleks kõik õige.»

Portaali Meie Kirik peatoimetaja Veiko Vihuri kommentaar:

«MTÜ Eesti Juudi Kogukond esinaise Alla Jakobsoni seiskoht ei ole absoluutselt aktsepteeritav, tema sõnakasutus on taunitav. Kollase tähe kasutamine osutab minevikus juutide vastu toime pandud kuritegudele ning sellele, et taoliste kuritegude kordumist mistahes kujul ja mistahes inimrühmade vastu tuleb igal juhul ära hoida.

Alla Jakobson peab otsekohe lõpetama valitsuse poolt diskrimineeritud Eesti inimeste halvustamise ja vabandama oma täiesti ebakohaste hinnangute pärast.

Sügavalt ebaeetiline ja häbiväärne on ka ajalehe Postimees käitumine. Niimoodi tegutses Nõukogude meedia. See ei ole mingil juhul vastuvõetav.»