Veebilehe Meie Kirik peatoimetaja Veiko Vihuri hinnangul kujutab Sihtasutuse Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks portaal Objektiiv endast Eesti kodanikuühiskonna kroonijuveeli.

«Olukorras, kus paljud «kodanikuühendused» on end kinni imenud valitsuse (loe: maksumaksja) rahakoti külge ja mõned neist on sisuliselt ministeeriumite mittekoosseisulised allüksused – mida riik kasutab elanike hoiakute kujundamiseks –, on Objektiiv juba viie aasta jooksul näidanud, et oma maailmavaatelisi veendumusi saab propageerida ja levitada ka ehtsa kodanikuühendusena, toetudes üksnes annetajatele,» leiab Veiko Vihuri.

«See on väga oluline aspekt, sest mõnes ongi kujunenud selline arusaam, et valitsus peab «valitsusväliste» kodanikuühenduste tegevust toetama, eriti kui need ajavad ideoloogiliselt õiget asja.»

«Minu jaoks on oluline, et Objektiiv on kristlikul alusel seisev konservatiivne portaal. Sotsiaalministeerium seda juba ei rahastaks,» nendib Meie Kiriku peatoimetaja, ühinedes üleskutsega toetada alanud annetusekampaania käigus jõukohase panusega Objektiivi tegevust.

Veiko Vihuri oli portaali Objektiivi peatoimetaja aastatel 2015–2018.

Objektiiv.ee lehel selgitab praegune peatoimetaja Markus Järvi portaali eesmärke ja tegevust nõnda:

«Riigivõimust sõltumatu ja parteideülese konservatiivsest ilmavaatest lähtuva uudiskajastuse ja arvamuskäsitluse olemasolu siin Eestis omandab üha olulisemat rolli.

Sellest veendumusest lähtuvalt oleme kujundanud Objektiivi algusest peale iseseisva meediakanalina, mille eesmärgiks on püüdlus kajastada maailmas toimuvat ausalt ja omakasupüüdmatult ning meie kultuuri alusväärtusi austavalt.

Oleme tahtnud lähtuda konservatiivsetest ja traditsioonilistest väärtustest ning eesmärgist teenida meie kaunist Maarjamaad ja eesti rahvast nii hästi kui me seda oskame: inimestena, kristlastena ja konservatiividena, kes lähtuvad Eesti kultuurilisest järjepidevusest ja ühistest alusväärtustest.»

Annetamise kohta saab lähemat infot lehel www.objektiiv.ee.